Cele mai frumoase plaje ale Insulei Lefkada

Insula Lefkada este recunoscuta international pentru plajele spectaculoase situate pe partea vestica dar si pentru sporturile nautice ce pot fi practicate in statiunile din Sud. Scopul nostru nu este sa cream un top al frumusetii plajelor din aceasta superba insula ci sa prezentam informatii utile referitoare la locatia, utilitatile si renumele acestora. In acest scop va prezentam urmatoarele plaje din Insula Lefkada, cu mentiunea ca ordinea este aleatoare si fiecare plaja are ceva interesant de oferit.

Pentru oferte Insula Lefkada click PARALELA 45EXPERIENCE

1. Plaja Porto Katsiki este accesibila cu masina personala sau cu autobuzele locale care circula in varf de sezon(desi personal nu le-am vazut niciodata). Unele excursii optionale organizate de agentiile locale includ o scurta oprire la aceasta superba plaja.

Pentru mai multe informatii referitoare la Plaja Porto Katsiki click aici .

2. Gialos este caracterizata prin valuri medii, marea nu este chiar atat de agitata ca in alte plaje vestice, astfel incat plaja Gialos este recumandata familiilor cu copii. Nisipul extraordinar este compus din mici pietricele si scoici maruntite foarte fin. Atingerea acestora ofera un masaj placut talpilor.

Pentru mai multe informatii referitoare la Plaja Gialos click aici.

3. Kathismata este una dintre cele mai cunoscute si mai populate plaje ale insulei Lefkada fiind considerata alaturi de plaja Porto Katsiki un simbol al insulei.

Pentru mai multe informatii referitoare la Plaja Kathismata click aici .

4. Plaja Agiofili se gaseste foarte aproape de statiunea Vassiliki. Este una dintre cele mai izolate dar si una dintre cele mai frumoase plaje ale insulei Lefkada.

Pentru mai multe informatii referitoare la Plaja Agiofili click aici.

5. Plaja Agios Nikitas este o plaja mica, destul de lata cu nisip fin si mici pietricele. Plaja ofera si sporturi nautice motorizate pentru cei pasionati de un pic de adrenalina.

Pentru mai multe informatii referitoare la Plaja Agios Nikitas aici .

6. Plaja Megali Petra este situata in apropierea satului Kalamitsi pe partea Vestica a Insulei Lefkada. Satul Kalamitsi se gaseste pe drumul dinspre Agios Nikitas spre Agios Petros, respectiv spre satul Athani si Plaja Porto Katsiki.

Pentru mai multe informatii referitoare la Plaja Megali Petra  aici.

7. Mikros Gialos este una din putinele plaje nu foarte aglomerate ale insulei Lefkada pe care o recomandam pentru liniste, relaxare si snorkeling.

Pentru mai multe informatii referitoare la Plaja Mikros Gialos aici .

8. Plaja statiunii Vassiliki este un loc foarte cautat de catre impatimitii sporturilor nautice.

Pentru mai multe informatii referitoare la Plaja Vassiliki aici .

Daca vrei poti sa distribui:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *