Ponturi de calatorie Nidri / Insula Lefkada

Iata mai jos cateva ponturi de calatorie in Nidri / Insula Lefkada

Din zona portuara a statiunii Nydri se organizeaza, cu barcute mai mici, tururi care inconjoara insula Skorpios, insula vestitului armator Onassis. Daca prindeti un localnic vorbitor de limba engleza, ghid bun, veti fi uimiti de cate detalii picante si totodata, impresionante veti descoperi despre familia Onassis si despre insula Skorpios.

Pentru oferte Insula Lefkada click PARALELA 45EXPERIENCE

In zona portuara, localnicii au mici ambarcatiuni cu care fac servicii de water taxi spre micile insule invecinate. Puteti lua o astfel de ambarcatiune dimineata si puteti opta pentru o jumatate de zi de plaja pe una din insulele invecinate statiunii Nydri. Localnicii va lasa la plaja si la o ora stabilita se intorc sa va preia. Nu va ingrijorati! …se intorc de fiecare data dupa turisti.

Ponturi de calatorie Nidri / Insula Lefkada

In imediata apropiere a statiunii, pe versantul din spatele acesteia, se gaseste cascada Dimossari. Renumita pe insula, cascada merita vizitata si fotografiata si datorita micului traseu montan care duce spre aceasta. In decursul unui sejur in Nydri, o mica detasare de mare, intr-o zona montana este binevenita.

In apropierea zonei principale a portului din Nidri exista locuri de unde puteti inchiria ambarcatiuni de 4/6/8 persoane. Aceste ambarcatiuni sunt conduse de persoane care au carnet de conducere categoria „B”. Costurile sunt rezonabile iar ambarcatiunea se inchiriaza toata ziua (9.00 – 18.00). La primirea ambarcatiunii se face un mic instructaj cu locurile unde nu este indicat sa se mearga din cauza curentilor sau a apei putin adanci, si de cele mai multe ori cel care inchiriaza primeste o harta cu limita zonei unde se poate merge cu ambarcatiunea. Sa va faceti o idee asupra tarifelor, in anul 2015, Septembrie am achizitionat ambarcatiunea din galeria foto cu 60 euro/zi+costul carburantului. Noi am mers aproape non stop si am platit carburantul 50 euro….cu tot cu inchiriat 110 euro. Am fost 7 persoane….un cost mai mult decat rezonabil. O zi de soare, baie si aventura!

Daca vrei poti sa distribui:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *