Despre mine

Sa ne imprietenim pe Facebook!

Aparitii media

De-a lungul timpului, am avut ocazia sa apar in diverse materiale, stiri si emisiuni atat la televizor cat si in presa scrisa.

Spirit antreprenorial

De cativa ani, am deschis propria mea agentie de turism. Este o franciza  a unuia dintre cei mai mari turoperatori din Romania, Paralela 45! Va astept cu drag sa va consiliez in alegerea vacantei ideale!

Travel Tips & Tricks

Nu de foarte mult timp am creeat si un Canal de Youtube in care editez mici video-uri de prezentare ale unor destinatii turistice cunoscute sau a unor destinatii mai putin cunoscute. Daca veti considera de folos aceste video-uri, va rog sa apasati butonul Subscribe si sa lasati un comentariu!

Tururi private in Romania

Daca doriti sa mergeti cu mine in tururile private de maxim 8 persoane pe care le organizez in Romania, va invit sa apasati butonul de mai jos si sa aflati mai multe amanunte!

The Best Experience Ever

"Iubesc turismul, iubesc ceea ce fac si nu pot face altceva! Daca esti pasionat de calatorii si vrei sa mergi alaturi de mine in tara sau in strainatate, sunt la un mesaj distanta!"
Popescu Florin
Travel Blogger

Justificare….

M-am tot gandit…de ce sa imi fac un blog?

De ce sa citeasca altii ce scriu?

Vor fi oameni curiosi sa citeasca?

Cine sunt eu sa am „pretentia” sau dorinta ca cineva sa imi citeasca postarile?

Am sa incerc in continuare sa ma destainui….

Sunt o persoana oarecare, care a avut norocul in viata, la un moment dat sa lucreze in turism ca….ghid de turism.

Am primit sansa de a descoperi lucruri noi, de a interactiona cu diferiti oameni, de a invata cate ceva din fiecare cultura intalnita, si de a acumula informatii.

Pentru mine, in meseria mea, informatiile sunt pretioase. Fie ca sunt date istorice, povesti, legende, zvonuri, cancan-uri, „ciudatenii”, toate aceste informatii ajuta…

Si daca stii sa o transmiti mai departe…e un lucru mare!

Nu spun ca transmit informatia foarte bine, dar, prin natura meseriei, o transmit!

Incerc pe cat posibil, ca in autocar, pe vapor, la fata locului, sa epuizez din punct de vedere al informatiei, cam tot ce stiu despre o anumita destinatie, un anumit obiectiv sau un anumit subiect.

Activez de aproape zece ani ca ghid turistic si tocmai de aceea, considerand ca am ajuns la o anumita „maturitate” in breasla, cred ca pot transmite celor ce au rabdare si timp sa citeasca acest blog, cateva lucruri despre zonele pe care le-am vizitat.

Doresc ca prin intermediul acestui blog, cei care doresc, sa obtina informatii referitoare la locurile pe care le-au vizitat sau pe care le vor vizita.

Doresc si eu sa obtin date pe care nu le detin si doresc o comunicare activa cu toti pasionatii de turism.

Multumesc celor care au citit aceste randuri si sper sa le ofer pe viitor postari atractive si pline de continut.

Al vostru,

de astazi blogg-er  🙂

Florin Popescu.   17.02.2013

….sunt tot aici! 😉

Da-mi un mesaj!

Daca vrei poti sa distribui: