Plaja Agios Nikitas – Lefkada

5/5 - (1 vote)

Statiunea Agios Nikitas se gaseste la 13 km distanta fate de orasul Lefkada si in imediata apropierea a doua plaje foarte cunoscute: Milos Beach si Kathismata Beach

Pentru alte plaje din Insula Lefkada click aici

Pentru oferte Insula Lefkada click PARALELA 45 EXPERIENCE

Cum ajung la plaja Agios Nikitas ?

In capatul stradutei principale a statiunii Agios Nikitas se gaseste plaja acestei statiuni. La plaja se ajunge pietonal, pe straduta comerciala, distanta fiind mica fata de orice punct al statiunii.

Intrarea in apa este lina, progresiva iar apa este adanca in larg, astfel incat este o plaja recomandata familiilor cu copii.

 

Pentru traseul cu masina va anexam link-ul Google maps aici

In partea dreapta a plajei ( cum ne uitam spre mare) exista o zona cu stanci, ideala pentru cei care doresc sa faca snorkeling si scufundari. Peisajul marin este fantastic. Tot in partea dreapta se mai gasesc cateva plaje mici si izolate pentru cei care doresc liniste si relaxare. Atat plajele mai sus mentionate cat si plaja statiunii nu este amenajata cu sezlong-uri si umbrelute astfel incat este recomandat sa aveti un prosop la dumneavoastra.

Micile cafenele si taverne care se gasesc in spatele plajei au mese asezate cu fata spre mare unde puteti savura o cafea, o bere rece sau un frappe admirand valurile si culoarea Marii Ionice.

In partea dreapta (cum ne uitam sre mare) plaja Agios Nikitas  se termina brusca, fiind inchisa de un versant. In spatele acestui Versant se gaseste Plaja Milos, o plaja superba la care se poate ajunge cu un water taxi sau pe jos pe o poteca de munte (traseul dureaza aproximativ 8-10 minute cu barca si 20-25 de minute pe jos/ in functie de conditia fizica a fiecaruia).

Plaja ofera si sporturi nautice motorizate pentru cei pasionati de un pic de adrenalina.

Seara zona plajei Agios Nikitas este plina de turisti care fac plimbari pe strada principala sau servesc cina in sunetul de muzica greceasca si mare involburata.

Plaja Agios Nikitas este recomandata pentru familii cu copii, pentru cuplurile de indragostiti dar si pentru iubitorii sporturilor nautice.

Pentru detalii referitoare la Insula Lefkada click aici

Pentru Excursii Optionale click aici

Pentru detalii referitoare la Ponturi de calatorie  click aici

Daca vrei poti sa distribui:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *