Uniforme pentru pilotii si insotitorii de bord TAROM by Catalin Botezatu

In luna Martie a acestui an a avut loc un concurs la care au participat 31 de designeri. Scopul concursului era castigarea dreptului de a concepe noile uniforme Tarom pentru pilotii si insotitorii de bord TAROM.

Anuntul a fost facut: Catalin Botezatu a fost ales pentru a „imbraca” stewardezele autohtone!

Nu stim daca Botezatu a fost ales in urma concursului sau datorita colectiei „Aviator”, scoasa pe piata acum 2 ani si de care Catalin Botezatu a ramas foarte atasat. Oricum ar fi, pilotii si insotitorii de bord v-or avea haine Marca Botezatu, iar numele designerului „va zbura” pe 3 continente…. un „schimb” reciproc avantajos, consider eu.

La rândul său, creatorul de modă Cătălin Botezatu a afirmat că este o onoare să fie designerul uniformelor purtate de personalul Tarom.

„A fost o surpriză pentru mine să aflu că modelele de uniforme propuse de mine vor ajunge să zboare deasupra a trei continente, în mai mult de 40 de destinaţii. În 2011 am lansat colecţia Aviator, au trecut doi ani de atunci, iar eu am rămas la fel de ataşat de latura aeronautică. Mă bucur că am fost desemnat câştigătorul concursului şi mă bucur că numele Cătălin Botezatu va ajunge printre nori”, a spus el.

Christian Heinzmann, directorul general al companiei Tarom a afirmat ca:” modelele lui Cătălin Botezatu  aduc uniformelor un plus de prospeţime, de eleganţă şi de optimism „  ….sper eu numai atat si nu o scumpire a taxelor sau o scumpire generala a biletelor.

Oricum a fi este o lovitura de imagine si o buna strategie de marketing din partea agentiei Tarom.tarom

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s