Grecia

GRECIA

O scurta descriere a acestei minunate tari o gasiti aici!

destinatii grecesti

Insula Zakynthos

Insula Zakynthos nu inseamna numai plaje idilice, broscute caretta-caretta si nopti albe in Laganas. Vegetatia luxurianta si satele pitoresti ce indeamna sa vezi centrul insulei iar golfurile si grotele retrase te indeamna sa le explorezi.

insula lefkada

Insula Lefkada este recunoscuta international pentru plajele spectaculoase situate pe partea vestica dar si pentru sporturile nautice ce pot fi practicate in statiunile din Sud.

insula skiathos

Insula Skiathos, pe langa frumusetiile naturale si spiritul grecesc, se face remacata si pentru impresionantele plaje. Intreaga insula ofera aproximativ peste 60 de plaje ce asteapta sa fie vizitate.

insula creta

Creta  este cea mai sudică insulă greacă la Marea Egee, constituind una din provinciile Greciei. La rândul ei, provincia Creta cuprinde următoarele patru prefecturi : Chania, Heraklion, Lasithi și Rethimno.

insula Rhodos

Insula Rodos face parte din Arhipelagul Dodecanez fiind una intre cele mai frumoase si mai cunoscute insule grecesti. Rodos se mandreste cu faptul ca are peste 300 de zile insorite pe an si un climat perfect dar si cu faptul ca atrage anual sute de mii de turisti.

insula Kos

Kos  este o insulă grecească în Insulele Dodecaneze, Arhipelagul insulelor Sporade, Marea Egee. Măsoară 40 pe 8 km și este mai aproape de Turcia continentală decât de Grecia.

insula Kefalonia

Insula Kefalonia face parte din grupa insulelor Ionice, impreuna cu ZakynthosLefkadaCorfuIthakaPaxiAntipaxi si multe alte mici insulite….Capitala este Argostoli, cu o populatie de aproximativ 14.000 locuitori, fiind si cel mai mare oras al insulei.

INSULA THASSOS

Insula Thassos este una dintre destinatiile grecesti preferate de catre turistii romani datorita frumusetii, a preturilor accesibile si a distantei mici fata de Romanania. 

Alte destinatii interesante

Europa

Turcia

Bulgaria

Franta

Islanda

Ungaria

asia

India

Japonia

Singapore

China

Indonezia Bali

america centrala

Mexic

Cuba

Republica Dominicana

Guatemala

Honduras

Daca vrei poti sa distribui: