Croaziera cu vaporul in jurul insulei Zakynthos

DSC02669 DSC02684 DSC02686 DSC02896 DSC02920

O ocazie fantastica de a va imbunatati bronzul in timp ce va bucurati de o croaziera de-a lungul coastelor de nord si de sud. Puteti inota in apele clare ca de cristal si, daca permit conditiile meteorologice, puteti explora faimoasa Epava. Este posibil sa va intalnim si cu cativa dintre prietenii noastri  – delfinii!

Programul incepe in jurul orei 9:00 dimineata si se termina undeva spre ora 17:00. In prima parte a croazierei, se face transferul din statiunea in care sunteti cazati spre portul orasului Zakynthos, de unde sunteti imbarcati pe vas si, practic, incepe turul insulei.

Se inconjoara intreaga insula, care are o circumferinta de 123 km. Pe parcursul croazierei aveti posibilitatea de a face fotografii, de a sta la plaja si de a va relaxa. Printre locurile demne de mentionat se regasesc: plaja Makrisgyalos, plaja Xigia, zona Blue Caves, capul Skinari – cel mai nordic punct al insulei Zakynthos.

Mare parte a agentiilor organizatoare includ 3 opriri pentru baie in diverse locuri spectaculoase. Toate agentiile includ o oprire standard de o ora la celebra plaja Navagio, unde se gaseste epava vasului Panagiotis, emblema insulei Zakynthos. Pranzul poate fi servit la bordul vasului (contra cost) sau, daca achitati o astfel de excursie care include pranzul, acesta va fi automat inclus in pret.

Pe partea vestica se face cea de-a doua oprire, in apropiere de grota Agalas sau plaja Focii, unde apa este adanca, iar cei care nu sunt stapani pe propriile forte, primesc veste de salvare la intrarea in apa. A treia oprire se face in sudul insulei, in zona Keri Caves, a insulei Marathonisi sau chiar in largul plajelor Banana ori Agios Nikolaos din peninsula Vassiliki.

Revenirea in portul Zakynthos este programata in jurul orei 17:00. Excursia in sine este una dintre cele mai complete oferite pe insula, si include distractie, peisaj, vizita si totala incantare la revenirea in port. Recomandam cu cea mai mare placere aceasta excursie!

100820121565 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Navagio (4) OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s