Statiuni Riviera Olympului

Daca ajungeti pe Riviera Olympului nu ratati cele mai cunoscute statiuni: Nei Pori, Paralia Katerini, Platamonas, Olympic Beach

Pentru oferte pe Riviera Olympului click PARALELA 45EXPERIENCE

1. Paralia Katerini

Situata in zona numita Riviera Olympului, la aproximativ 70 km Sud de orasul Salonic, Paralia Katerini imbina cu succes toate gusturile turistilor aflati in cautarea distractiei a relaxarii sau veniti special pentru excursii optionale.

Pentru mai multe informatii referitoare la Paralia Katerini click aici .

2. Nei Pori este recomandata in general celor care doresc liniste si relaxare si familiilor cu copii datorita plajei nisipoase cu intrare progresiva in apa.

Pentru mai multe informatii referitoare la Nei Pori click aici.

3. Platamonas este o statiune mica, dar destul de cocheta, construita in stil mediteranean cu vile si hoteluri interesante, stradute paralele cu plaja si altele care cad perpendicular pe mare.

Pentru mai multe informatii referitoare la Platamonas click aici .

4. Olympic Beach

La aproximativ 75 km Sud de orasul Salonic pe renumita Riviera Olympului se gaseste micuta statiune Olympic Beach construita in stil mediteranean la numai 2,5 km distanta de renumita Paralia Katerini. Cele doua statiuni se aseamana, Olympic Beach fiind statiunea Paralia Katerini in miniatura.

Pentru mai multe informatii referitoare la Olympic Beach click aici.

Daca vrei poti sa distribui:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *