Statiunea Nidri

Situata la mijlocul coastei de Est a insulei, avand iesire la un golf linistit cu apa limpede si curata, Nidri este perfecta pentru iubitorii de mare, soare si natura.

Aflata la o distanta de 17 km fata de capitala insulei, Nidri este una dintre cele mai populare statiuni din insula Lefkada, vizitata anuala de mii de turisti.

Pentru traseul cu masina va anexam link-ul Google maps aici

Plaja din statiune este cunoscuta pentru caracteristicile ei unice: un nisip alb cu mici pietricele si apa cristalina. In timpul verii aceasta statiune se remarca prin culorile de alb ce se regasesc in panzele iahturilor ce acosteaza aici, a turistilor ce isi fac veacul in Nidri, precum si prin verdele tulburator al pinilor de pe cele patru insule ce se vad in apropiere: Heloni, Sparti, Scorpidi si Madouri. Din loc in loc, pe plaja se gasesc palmieri care ii confera statiunii un aspect deosebit creand o atmosfera primitoare, atat pentru cei mici, cat si pentru adulti.

Nidri este una dintre cele mai dezvolate statiuni, oferind turistilor un peisaj deosebit care, cu siguranta, nu va va lasa indiferenti.

Pe strada principala se gasesc numeroase taverne, baruri, restaurante, cateva localuri in care se serveste mancare fast-food, telefoane publice, dar si multe minimarketuri bine aprovizionate in care poti sa gasesti de la alimente pana la cosmetice la un pret acceptabil. Pentru cei ce doresc sa nu plece fara mici amintiri de aici, atat pentru ei cat, si pentru cei apropiati se gasesc buticuri de suveniruri in care merita sa intrati.

Pentru tinerii aflati in cautarea distractiei nocturne, statiunea Nidri ofera o viata de noapte activa cu cateva cluburi/discoteci si cafenele si restaurante cu program prelungit.

Zona portuara este atractia principala a statiunii. Aici se gasesc foarte multe restaurante si cafenele frumos aranjate cu fata spre mare unde se gasesc mancaruri traditionale si internationale.

Tot de aici se pleaca in diferitele croaziere organizate de agentiile de turism locale si armatorii privati.

Nidri este cea mai mare si mai cosmopolita statiune a insulei, fiind principala alegere a turistilor.

 

Pentru plajele insulei Lefkada click aici

Pentru detalii referitoare la Insula Lefkada click aici

Pentru Excursii Optionale click aici

Pentru detalii referitoare la Ponturi de calatorie Nidri click aici

Daca vrei poti sa distribui:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *