Croaziera cu vaporul Lefkada – Odysseia!

Croaziera cu vaporul Lefkada! Este unul dintre cele mai populare programe optionale ce pot fi achizitionate in Insula Lefkada este Croaziera cu vaporul Lefkada. Este un program care cuprinde atat sesiuni de baie si plaja cat si puncte de vizita si relaxare.

Calatoria incepe din portul Nidri, la ora 09:30 odata cu imbarcarea participantilor. Primul obiectiv atins in cadrul acestei croaziere este Grota Papanikolis, unde turistii pot trai clipe memorabile si pot face fotografii fascinante.

Vaporul va ancora apoi in Insula Meganissi unde se viziteaza pitorescul sat Spartochori. Traditiile si portul taranesc sunt atractia satului ce ofera imagini impresionante. De asemenea, turistii au ocazia sa  viziteze vechi fabrici de ulei si biserici  unde se pot afla cateva secrete locale.

Odata intorsi la bordul vasului, pasagerii vor fi introdusi de capitan in magia dansului grecesc, in timp ce vasul va navigheaza spre un golf cu apa linistita. Locul este ales special pentru o binemeritata pauza de baie, soare si distractie.

Pentru pasionatii de snorkeling se ofera gratuit echipament. Peisajul submarin este deosebit!

In timpul in care pasagerii se distreaza, echipajul pregateste o masa de pranz cu bunatati traditionale locale, acompaniate de un pahar de vin local. Turistii sunt invitati la masa!

Traseul vasului continua cu insula Skorpios, locul de distractie al milionarilor, in special al celebrului personaj Onasis. Insula Skorpios este admirata din larg iar capitanul ofera informatii si picanterii despre celebrii proprietari ai insulei.

Vasul se va intoarce in portul Nidri in jurul orei 17.30.

Croaziera este o adevarata aventura in jurul insulelor apropiate de Lefkada  turistii avand parte de momente  de mitologie, istorie, innot, plaja, snorkeling si multa distractie.

 

Pentru plajele insulei Lefkada click aici

Pentru detalii referitoare la Insula Lefkada click aici

Pentru Excursii Optionale click aici

Pentru detalii referitoare la Ponturi de calatorie Nidri click aici

Daca vrei poti sa distribui:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *