Plaja Egremni – Lefkada

Plaja Egremni este una dintre cele mai frumoase plaje ale insulei Lefkada. Situata in Sud Vestul insulei, plaja este accesibila cu masina personala urmand directia satului Athani iar de acolo indicatorul Egremni Beach.

Pentru alte plaje din Insula Lefkada click aici

Pentru oferte Insula Lefkada click PARALELA 45 EXPERIENCE

Cum ajung la plaja Egremni ?

Traseul cu masina continua pana intr-un punct al versantului unde exista o parcare (contra cost), de acolo pana la plaja trebuiesc coborate trepte sapate in piatra si o ultima parte de trepte construite din fier si lemn.

Pentru traseul cu masina va anexam link-ul Google maps aici

Plaja Egremni este una dintre cele mai lungi si mai populare plaje ale insulei Lefkada. Efortul depus prin coborarea scarilor dispare in momentul in care se zareste plaja ireal de frumoasa si culoarea albastru deschis a apei.

La baza scarilor, pe plaja exista un butic si un beach bar care ofera bauturi reci si mici gustari. Pe toata lungimea plajei (app 2,5 km) exista beach bar-uri care ofera spre inchiriere sezlong-uri si umbrelute. Cei care doresc sa foloseasca prosopul si sa stea pe nisip pot face acest lucru gratuit.

Beach bar-urile au muzica buna si creeaza o atmosfera tinereasca de vacanta.

Plaja Egremni este o plaja nisipoasa cu un nisip foarte fin si cu o apa albastra extraordinar de curata. In spatele plajei se ridica semet muntele amintind de urcusul pe care il avem de facut la intoarcerea spre parcare/masina.

Curentii sunt destul de puternici iar valurile destul de mari pe aceasta plaja. Intrarea in apa este lina pentru o portiune destul de mica, apa devenind apoi destul de adanca.

Copii trebuiesc atent supravegheati cand faceti plaja in aceasta locatie!

Si aici ca si la Plaja Gialos sau plaja Porto Katsiki se recomanda sa prindeti asfintitul. Soarele care intra treptat in valurile marii creeaza o atmosfera romantica de poveste.

Pentru detalii referitoare la Insula Lefkada click aici

Pentru Excursii Optionale click aici

Pentru detalii referitoare la Ponturi de calatorie  click aici

Daca vrei poti sa distribui:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *