Plaja Livadi – Thassos

5/5 - (1 vote)

Plaja Livadi este una dintre cele mai spectaculoase plaje ale insulei Thassos ,desi  este mai putin cunoscuta international fata de plaja Paradise BeachMarble Beach sau plaja Metalia. Turistii care ajung la Manastirea Arhanghelului Mihail sunt fascinati de peisajul spectaculos ce este oferit de natura, peisaj fotografiat de toata lumea de pe terasa Manastirii. De acolo, de la terasa, in partea dreapta (cum ne uitam in directia marii) se poate zarii un golf cu apa turcoaz, flancata de culmi muntoase, roci immense si o plaja interesanta. Aceea este plaja Livadi!

Pentru alte plaje din Insula Thassos click aici

Pentru oferte Insula Thassos click PARALELA 45 EXPERIENCE

De la Manastirea Arhanghelului Mihail se continua traseul spre statiunea Potos. Urmati drumul principal cu viteza redusa si reperati pe partea stanga a drumului indicatorul spre Livadi Beach.

De la drumul principal se merge pe un drum nebetonat (dar nu dificil) cateva sute de metri pana la plaja Livadi. In spatele plajei Livadi exista o mica plantatie de maslini si cateva case. Acolo se poate parca (gratuit)  masina, ATV-ul sau scuterul.

Pentru traseul cu masina va anexam link-ul Google maps  aici .

Plaja Livadi – Thassos

Plaja Livadi este o plaja amenajata cu sezlong-uri si umbrelute ce pot fi inchiriate dar se poate pune prosopul in mod gratuit pe nisip daca se doreste acest lucru.

Plaja Livadi beneficiaza de un beach bar de unde pot fi comandate bauturi reci si mici gustari.

Plaja Livadi nu este o plaja nisipoasa (precum Plaja Paradise sau Plaja Metalia) ci cu pietricele dar intrarea in apa este lina. Se recomanda pantofi speciali de inot din cauza pietrelor ce pot taia talpile picioarelor.

Plaja Livadi este un Paradis pentru impatimitii de scufundari si snorkeling. Partea dreapta a plajei (cum privim in directia marii) este un loc stancos unde se pot gasi pesti colorati, caluti de mare, arici de mare, diferite specii de scoici si melci. Peisajul marin este incantator! In partea stanga a plajei Livadi se mai gaseste o plaja mica dar interesanta numita Arsanas Beach. La plaja Arsanas se poate ajunge cu masina tot pe un drum nebetonat. Exista indicator spre Arsanas Beach in imediata apropiere a parcarii plajei Livadi.

Plaja Livadi este un loc interesant ce merita trecut pe lista obiectivelor “de vizitat” in Insula Thassos.

Pentru alte plaje din Insula Thassos click aici

Pentru oferte Insula Thassos click PARALELA 45 EXPERIENCE

Pentru descrierea Insulei Thassos click aici

Daca vrei poti sa distribui:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *