Turtle Spotting / Zakynthos

5/5 - (1 vote)

Programul de Turtle Spotting este unul deosebit datorita ambarcatiunii si personalului. Totul dureaza aproximativ 2.5 – 3 ore, in functie de locatia unde sunteti cazati.

Transferul se face pentru turistii cazati in statiunile: Tsilivi, Argassi si Laganas spre portul Agios Sostis de unde se face imbarcarea pe vas. Programul efectiv cu ambarcatiunea dureaza 1.5 ore. Se pleaca din portul Agios Sostis si se merge in directia insulei Cameo, cu o oprire de aproximativ 30 minute pentru baie in apropierea grotelor care se gasesc pe insula Marathonisi.

Turtle Spotting / Zakynthos

Dupa aceasta oprire racoritoare se iese in largul golfului Laganas, unde se tureaza motoarele si timp de aproximativ 5-10 minute ambarcatiunea prinde viteza. Senzatia este deosebita, in special datorita faptului ca vasul are puetere destul de mare.

Dupa  aceasta senzatie de adrenalina, vasul se indreapta in directia plajei Laganas unde se gasesc broaste testoase Caretta-Caretta. Matelotii cauta broastele, iar turistii au ocazia de a le vedea atat prin geamul vasului (glass botom), cat si pe viu, in momentul in care acestea sunt nevoite sa iasa la suprafata sa respire. Dimensiunea si frumusetea lor fac din programul de Turtle Spotting o experienta deosebita!

Pentru Insula Zakynthos click aici

Pentru descriere statiuni click aici 

Pentru Ponturi de calatorie Zakynthos click aici 

Daca vrei poti sa distribui:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *