#GreciaSigura by ANAT,Paralela45,Cocktail Holidays si Prestige Tours

greece-flag-parth-2011-2

Se pare ca de la an la an,anuminte destinatii turistice au de suferit datorita anumitor probleme economice,sociale,politice sau datorita actelor de terorism.In acest con de umbra au intrat de a lungul anilor destinatii importante precum :Egipt,Tunisia,Turcia (revolta din Istanbul),Kenya si lista poate continua…

Din pacate acum este randul Greciei…

Votul decisiv de duminica 05.07.2015 a fost un factor decisiv pentru cancan-uri si exagerari ale diferitelor canale de stiri,iar turistii au inceput sa isi puna intrebari referitoare la siguranta destinatiei.

Grecia este o destinatie de top a pietei turistice romanesti astfel incat pentru aceasta tara s-au mobilizat principalii touroperatori ce opereaza curse charter in Grecia in frunte cu ANAT.

Prin prisma acestei actiuni am ocazia de a insotii o delegatie formata din membrii ANAT,reporteri de televiziune si jurnalisti in decursul unei saptamani „de foc” in doua insule importante Rodos si Kos.

Agentiile de turism: Paralela 45, Cocktail Holidays si Prestige Tours impreuna cu ANAT,s-au pus de comun acord sa trimita in decursul a doua saptamani,in mai multe destinatii grecesti (Santorini,Creta ,Rodos si Kos) aproximativ 15 reporteri,jurnalisti si insotitori care sa faca reportaje si transmisiuni live de la fata locului in demersul de a demonstra ca,Grecia este o destinatie turistica sigura:#GreciaSigura.

In decursul acestor 7 zile,cu sprijinul partenerilor locali,vom merge in orasele principale ale celor doua insule,in marile resort-uri,pe strazi,la taverne,pe plaje mai mult sau mai putin cunoscute pentru a vorbii cu turistii,cu localnicii,cu hotelierii si pentru a lua „pulsul de vacanta” al turistiilor aflati la mare,soare si distractie.

Vom vedea daca se poate sau nu retrage bani de la bancomat,daca sunt sau nu alimente pe rafturile magazinelor,daca preturile la taverne s-au scumpit sau nu si daca turistii se simt in siguranta ,totul sub sloganul:  #GreciaSigura.

In clipa in care scriu aceste randuri avem mii de turisti cazati in aceste destinatii,turisti care prin intermendiul telefonului,email-ului sau al pozelor postate pe retelele de socializare ne-au asigurat ca totul este in regula ,ca totul decurge normal si au parte de o vacanta linistita.

ANAT-ul si touroperatorii romani investesc in aceasta deplasare pentru ca doresc sa se asigure de  totala satisfactie a turistiilor romani si de siguranta acestora.

Rog pe aceasta cale ghizii locali,agentii de turism aflati in Grecia si turistii aflati in vacanta sa ne ajute in aceasta campanie postand pe retelele de socializare impresii si fotografii de vacanta din Grecia folosind mentiunea : #GreciaSigura.

Sa sustinem #GreciaSigura!

Din 07.07.2015 plecam la drum !

downloadsigla-P45.gif-IRENAlogo cocktail holidaysprestige-tours

 

Reclame

Un gând despre “#GreciaSigura by ANAT,Paralela45,Cocktail Holidays si Prestige Tours

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s