Un nou site de informare turistica-WWW.INFOHOLIDAYS.RO

Vara acesta am avut norocul de a fi trimis de catre agentia PARALELA45 in multe locuri. Am fost in cateva circuite clasice in Grecia, Londra si Dubai. In fiecare excursie pe care am ghidat-o am incercat si am reusit sa descopar lucruri noi, sa fac fotografii unde nu aveam si sa imbunatatesc fiecare descriere a unui loc sau obiectiv turistic. Pe scurt: Material pentru blog exista!!!

In aceeasi vara am mai reusit sa fac un alt lucru important si anume sa aduc la lumina un site de informare turistica unde sa expun informatii de vacanta, fotografii si poate pe viitor si oferte bune ale unor agentii de turism de incredere din Romania si de peste hotare.

Am sa incep sa transcriu gandurile in articole atat pe acest blog cat si pe noul site pe care sincer doresc sa il promovez si sa il imbunatatesc constant.

Daca doriti sa primiti informatii referitoare la post-urile mele, la articolele de pe blog sau site-ul nou va rog sa dati un Like paginii de Facebook a noului meu site. In acest fel ve-ti fi conectati permanent la articole si galerii foto.

Noul site este: www.infoholidays.ro

Va multumesc pentru sustinere !!!

1378335_525817540827323_2087042092_n

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s